Så blir Zlatans hemkomst till Malmö

bet365

Zlatan förbereder stor fest på Stortorget i Malmö

För några veckor sen skrev Silly Season Sverige om att Zlatan Ibrahimovic bokar Stortorget i Malmö när han kommer hem för att spela med sitt PSG, det kommer att bjudas på fest när flera artister och andra gester intar scenen.

Om drygt två veckor kommer Zlatan Ibrahimovic hem till Malmö för att möta MFF UEFA Champions League. Sedan tidigare står det klart att svensken har bokat Stortorget i Malmö för att sätta upp en storbildsskärm så att alla som inte kommer in på Swedbank Stadion ska få chansen att få se matchen tillsammans med andra flera tusentals Malmöbor. Nu skriver Sydsvenskan att det inte bara kommer att bli matchvisning, utan även framträdanden av artister och gäster under kvällens gång.

– Klockan 17 startar vi med uppvärmning och öppnar serveringen och en dj kommer att spela musik. Tanken är att kunna samla både folk som ska se matchen på stadion och dem som ska se den på torget, så att de kan ta en öl och en korv tillsammans, säger Nicklas Johansson på Gatukontoret.

Vem som kommer att besöka Stortorget under kvällen är ännu inte avslöjat.

– Det blir runt 4–5 artister som kommer att göra 1–2 låtar var. Vi vill hitta en balans där vi har en god representation av alla sorter och musikaliska genrer, fortsätter Nicklas Johansson som inte vill nämna några namn än.

– Förhandlingarna är inne i ett slutskede, säger han.

Cirka 18:45 kommer det hela dra igång då en konferencier kommer att intervjua personer samt presentera kvällens musikala akter. Malmö Stads program förväntas hålla på till 20:30 då TV3 kommer att ta över det hela, men istället för att visa reklam kommer man att fylla tomrummet med något annat.

Men Zlatan då, hur kommer han att märkas, förutom i matchen? 

– Zlatan kommer att sälja en tröja där pengarna går till en förening som stärker ungas möjlighet att ta sig vidare i livet. Han har själv valt föreningen. Sen kommer det att ske någonting som är unikt för just den här kvällen. Vi kommer att öppna med det vid 18.45, säger Nicklas Johansson hemlighetsfullt.

 

När matchen är slut vid 22.30-tiden avrundas programmet. Serveringen har bara tillstånd att ha öppet till klockan 23.

Källa: Sydsvenskan

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply