Zlatan Ibrahimovic: ”Finns bara en boss i PSG, det är jag”

Zlatan bryr sig inte om ryktena kring Cristiano Ronaldo till PSG

I måndags vann Zlatan Ibrahimovic sin tionde guldboll då han återigen blev utsett till Sveriges bäste fotbollsspelare, nu säger han enligt La Gazzetta dello Sport att han inte bryr sig om rykten eller kritik.

Mycket händer runt Zlatan Ibrahimovic för tillfället. I helgen blev det ett nytt mål för Paris Saint-Germain innan han begav sig till Stockholm för att vara med på Fotbollsgalan. Till helgen väntar den första kvalrysaren mot Danmark EM-Playoff och tisdagen därpå spelas returen. Svensken kommer även att ställa till med fest den 25 november när han kommer hem till Malmö för att möta MFF med sitt PSG.

Efter att ha vunnit Guldbollen på måndagskvällen intervjuades den svenske superstjärnan av italienska La Gazzetta dello Sport och blev där tillfrågad om ryktena kring Cristiano Ronaldo och PSG

– Jag bryr mig inte vad som sägs eller skrivs, i PSG finns det endast en chef, och det är jag, ska Malmösonen ha sagt enligt tidningen.

– Jag känner mig som el del av detta projektet och har gjort det ända sen jag kom hit. Nu är allt lättare och vi har byggt upp ett bra lag, fortsätter Zlatan.

”Milan är den största klubben jag spelat i”

Förutom ryktena kring PSG fick han även kommentera sommarens rykten om att det fanns en möjlighet att återvända till Milan, och att han kunde flyttat dit.

– Förra sommaren fanns det ett konkret bud från AC Milan, men förhandlingarna kunde aldrig avslutas. För mig är det den största klubben som jag spelat i. Jag har varit i många bra klubbar, men ingen av de kan jämföras med Milan, säger Zlatan som inte stänger dörren för att stanna i den franska huvudstaden.

– Allt kan hända. Jag känner hel och frisk och det går även bra på planen, men jag vet inte vad som kan hända om sex månader. Just nu är jag i bra form och så länge jag känner att jag kan bidra med något på planen kommer jag fortsätta att spela, avslutar svensken.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365