bet365

Roma vill värva Alexander Milosevic

Serie A-klubben ute efter svenske U21-hjälten

Att vinna U21-EM kan sätta raketfart på karriären. Efter den svenska succén har flera av hjältarna redan lämnat för nya utmaningar – näste man kan bli Alexander Milosevic.

Sommarens stora sensation fotbollsmässigt stavas U21-EM. Ett mästerskapsguld till Sverige innebar genast nerringda telefoner hos flera av spelarnas klubbar och agenter – en av dem var mittbacken Alexander Milosevic.

Klubbar som Aston Villa, Norwich City och AFC Bournemouth har alla visat intresse för 23-åringen, som sedan ett halvår tillbaka tillhör turkiska Besiktas. Nu ger sig ännu en klubb in i jakten på försvarstalangens signatur.

”Vem vill inte spela i Italien?”

Det är tidningen Il Mesaggero som uppger att Roma visar intresse för den A-landslagsmeriterade spelaren. Milosevic agent, Ferhat Cifci kommenterade uppgifterna i italiensk media.

– Jag läste om detta, men just nu är det bara ett rykte. Jag har inte kontaktats av (sportchefen, Walter) Sabatini eller någon annan ledare i Roma, säger Cifci till Calciomercato och fortsätter:

– Många klubbar är intresserade av Milosevic, speciellt efter att han blev mästare i EM med Sveriges U21-landslag. I fotboll är ingen inte till salu, utan det handlar om rätt bud kommer eller inte. Vad hans pris är får ni fråga Besiktas om. Om han vill spela i Italien? Självklart, vem vill inte det? Alla drömmer om att en dag spela i ligor som Serie A, Premier League, Bundesliga och La Liga. Men vi får inte glömma att Milosevic redan spelar i en stor klubb.

Besiktas öppna för försäljning

Svenskens tid i Besiktas har inte varit någon vidare succé sedan han lämnade AIK i vintras. Under vårsäsongen drogs han med skador och har inte hunnit sätta något större avtryck i klubben. Tidigare har NTV rapporterat att turkarna är öppna för en försäljning av mittbacken, anledningen sägs vara pengarna man nu kan få in för honom.

När Milosevic köptes fick man betala drygt 8.5 miljoner kronor för hans tjänster, och ska nu kunna sälja honom för omkring 46 miljoner kronor.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply