Uppgifter: Real Madrid förlänger med Ramos och Pepe

Mittbackslåset förblir intakt i Los Blancos

Den spanska tabloiden AS kommer med två mycket goda nyheter för Real Madrids fans. Enligt deras uppgifter ska både Pepe och Sergio Ramos snart krita på nya kontrakt med storklubben. Detsamma gäller brasilianske spelaren Casemiro.

Förra säsongen blev ett stort misslyckande för de då regerande Champions League-mästarna Real Madrid. Klubben åkte ur i semifinalspelet av den ärofyllda turneringen och lyckades inte ta hem en enda titel säsongen 2014/2015. Nu är målet givetvis att ta sig tillbaka till toppen med ett nytt titelregn i sikte.

Ryktats till The Red Devils

Däremot har rykten florerat intensivt under juli månad gällande den spanske mittbacken Sergio Ramos. Landslagsspelaren har nämligen till och från länkats till Premier League-klubben Manchester United, som bland annat försökt få honom i en bytesaffär involverande spanjoren David de Gea. Detta har dock avtagit de senaste veckorna och nu är snarare intentionerna att försvararen stärker sin framtid i Los Blancos.

Överens om ett nytt kontrakt

Uppgifter på onsdagen från Spanien förtydligar detta rejält. Den spanska tabloiden AS rapporterar nämligen att lagkaptenen kommit överens med huvudstadsklubben om ett nytt avtal, med bara några små procedurer kvar innan kontraktet är ett faktum. Tabloiden rapporterar vidare att en presskonferens kommer att hållas nästa måndag för att annonsera ut spelarens förlänga kontrakt med Marängerna.

En helomvändning med andra ord efter det att stämningen var riktigt problematisk mellan parterna tidigare i sommar. En anledning bakom ändrad åsikt i detta fallet är den att presidenten Florentino Pérez insett att det skulle vara ett icke populärt beslut att släppa kaptenen, speciellt efter att den spanske landslagsmålvakten och Real Madrid-hjälten Iker Casillas sålts till portugisiska storklubben Porto.

Portugisen förlänger kontraktet

Samtidigt kommer även AS med uppgifter gällande portugisiske försvararen Pepe på onsdagen. Även han ska vara i princip klar för att få sitt kontrakt förlängt på Santiago Bernabeu. Det nya kontraktet ska sträcka sig minst fram till sommaren 2017 och landslagsmannen förväntas signera det nya avtalet inom de kommande dagarna.

Anledningen till dessa besked ska helt enkelt vara det att managern Rafael Benitez är mer än nöjd med de försvarare han har till sitt förfogande, och därför vill nu klubben säkra upp deras långsiktiga framtid i Los Blancos.

Även Casemiro förlänger

Detsamma ska även gälla för den brasilianske mittfältaren Casemiro vars kontrakt ska förlängas fram till 2020. Hans nuvarande avtal som han signerade 2013, löper ut 2018 och detta gör att han precis som kroatiske mittfältsstjärnan Luca Modric och tyske mittfältsstjärnan Toni Kroos, får sin långsiktiga framtid säkrad på Santiago Bernabeu.

Kroatens kontrakt löper ut sommaren 2018 och tysken, som förra sommaren köptes in från Bayern München, har ett avtal som löper ända fram till sommaren 2020. Detta betyder också att Álvaro Arbeloa är ensam om att ha ett kontrakt som löper ut efter säsongen 2015/2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply