bet365

Robin van Persie syndabock mot Real Sociedad

bet365

Manchester United kunde säkra en plats i slutspelet vid vinst och Sociedad var tvungna att göra samma sak för att ens ha en chans att ta sig vidare. Dessvärre lyckades inget av lagen göra det som krävs för att vinna fotbollsmatcher vilket är att göra mål.

De fullsatta läktarna på Estadio Anoeta fick inte riktigt se vad de önskat i den första halvleken. Manchester United förde spelet fast bjöd inte på mycket farliga chanser. Den enda riktigt farliga kom från Hernandes när han på något sätt sköt bollen över från tre meters avstånd.

I den andra halvleken kom Robin van Persie och Ashley Young in och ändrade matchbilden direkt. Van Persie hade ett skott i stolpen från nära håll efter ett inlägg av just Ashley Young.

Endast minuter senare föll Young enkelt i straffområdet till publikens stora frustration och ilska. Argast på arenan var dock kommentator Nicklas Holmgren. Van Persie, som brukar vara säker från straffpunkten, prickade dock stolpen.

United avslutade matchen med tio man efter att Fellaini dragit på sig sitt andra gula kort i den 90:e minuten. Det var dock inte tillräckligt med tid för spanjorerna att göra mål på och matchen slutade 0-0.

United toppar gruppen på åtta poäng och är väldigt nära avancemang. Real Sociedad å andra sidan tog sin första poäng.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply