Braaten frälste Köpenhamn

Köpenhamn har fått en tung start på årets Champions League-äventyr, men tog ikväll en viktig skalp mot turkiska Galatasaray. Det gör att danskarna ser ut att hänga på i kampen om en slutspelsplats.

Hemmalaget chockade Galatasaray redan i den sjätte minuten genom yttern Daniel Braaten. Kort efter det var danskarna nära att utöka ledningen, när Nicolai Jörgensen nickade i virket. Galatasaray vaknade till efter hemmalagets chocköppning, men lyckades inte komma igenom danskarnas organiserade defensiv. Den första halvleken slutade 1-0.

Bortalaget gjorde vad de kunde för att hitta fram till en kvittering i den andra halvleken. Galatasaray var dock alldeles för ineffektiva och nådde inte hela vägen fram.

Matchen slutade 1-0.