Riyad Mahrez lämnar samlingen – skriver på för ny klubb

Riyad Mahrez lämnar samlingen - skriver på för ny klubb

Riyad Mahrez lämnar Leicester – ny klubb oklar

Det algeriska fotbollsförbundet har tillåtit Riyad Mahrez att lämna landslagssamlingen för att resa till Europa och skriva på för en ny klubb.

Säsongen 2015/2016 är ett år som Leicesters fans inte kommer glömma. Då vann man Premier League där spelare som Jamie Vardy och Riyad Mahrez var de mest tongivande då det var duon som stod för målen men under den gångna säsongen gick det inte lika bra för de då regerande mästarna då bland annat N’Golo Kanté lämnade klubben för spel i Chelsea.

Nu är nästa spelare på väg att lämna King Power Stadium och enligt flera medier i Frankrike, England och Spanien kommer spelaren skriva på ett kontrakt inom kort. Det algeriska fotbollsförbundet har gett spelaren tillåtelse att lämna landslagssamlingen i hemlandet för att resa till Europa och skriva på för sin nya klubb.

Riyad Mahrez lämnar samlingen - skriver på för ny klubb
Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

Det är dock oklart var Riyad Mahrez kommer spela men enligt uppgifter till spanska Diario AS ligger Barcelona i förhandlingar med Leicester om en övergång.

Även Chelsea, Arsenal och AS Roma ska vara intresserade av att värva spelaren som sitter på ett kontrakt med Leicester till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply