Juventus förkastar Barcelonas megabud på Dybala

Juventus förkastar Barcelonas megabud på Coutinho

Barcelonas superbud på Dybala nobbas

Enligt italiensk press ska FC Barcelona i ett desperat försök erbjudit 160 miljoner euro för Paulo Dybala. Juventus ska dock ha tackat nej direkt.

Ikväll stänger transferfönstret i fyra av de största ligorna i Europa. Klubbar från England, Italien, Frankrike och Tyskland måste alla ha gjort klart sina spelarköp under torsdagen och det är även nu som de mest desperata buden läggs.

Till skillnad från tidigare år stängs det spanska transferfönstret under fredagen och ett lag som det ryktas vilt om är FC Barcelona. Tidigare under augusti värvade man Ousmane Dembélé och nu har man siktat in sig till fullo på Philippe Coutinho. Barcelona ska ha erbjudit upp emot 160 miljoner euro för brassen och i väntan på svar från Liverpool har man även börjat leta efter ersättare. Under gårdagen avslöjades att Barcelona som Plan B bland annat har Paulo Dybala och Antoine Griezmann på sin önskelista och under torsdagen kommer uppgifter om att spanjorerna ska ha kommit med ett bud på den förstnämnda.

Juventus förkastar Barcelonas megabud på Coutinho
Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

Det är den italienska tidningen Corriere dello Sport som pryder sin framsida med nyheten om att Juventus ska ha tackat nej till Barcelonas bud på 160 miljoner euro för en värvning av Paulo Dybala. Juventus klubbledning ser argentinaren som en viktig del i lagbygget och tänker inte släppa honom under den sista dagen av transferfönstret.

Det återstår att se vem det blir som Barcelona värvar under de sista dagarna på fönstret, om man lyckas värva någon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply