Real Madrids superbud på Mbappé – 130 miljoner euro

Real Madrids superbud på Mbappé - 130 miljoner euro

Kylian Mbappé till Real Madrid – för 130 miljoner euro?

Enligt både italiensk och fransk press kommer Real Madrid försöka värva Monacos anfallare i sommar, detta för en rekordsumma.

Det mesta tyder på att Real Madrid kommer renovera spelartruppen i sommar. Spelare som bland annat Karim Benzema, Danilo och Keylor Navas kan vara på väg att göra sina sista matcher för marängerna och samtidigt ryktas flera spelare vara på ingång.

Ett namn som varit på allas läppar de senaste månaderna är AS Monacos supertalang Kylian Mbappé, spelaren som på kort tid gjort succé i klubben från furstendömet jagas nu av de största klubbarna runt om i Europa och framför allt av de spanska ligaledarna. Enligt både fransk och italiensk press ska Monaco ha fått in ett bud på hela 130 miljoner euro för att värva den blott 18-årige spelaren.

Mbappé själv sägs dock vilja stanna kvar hos Champions League-semifinalisterna och kan komma att förbättra sitt kontrakt inom kort.

Joachim Löw kan ta över tränarposten

Enligt uppgifter till den spanska tidningen AS kan Zidane ligga illa till om han inte vinner en titel denna säsong. De är fortfarande kvar i Champions League, där de skall komma att ställas mot stadsrivalerna Atlético Madrid samt har fortfarande en chans i ligan.

Tysklands förbundskapten Joachim Löw sägs vara av intresse för Real Madrid-ledningen och kan bli den som tar över huvudstadsklubben till sommaren. Tysken har ett kontrakt med Die Mannschaft som sträcker sig till 2020, men det verkar inte vara ett problem för Real.

Real Madrids superbud på Mbappé - 130 miljoner euro

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply