Officiellt: Cavani förlänger med Paris Saint-Germain

Officiellt: Cavani förlänger med Paris Saint-Germain

Edinson Cavani stannar i PSG

På onsdagsmorgonen står det klart att Paris Saint-Germains uruguayanske anfallare Edinson Cavani förlänger sitt kontrakt.

Sen Zlatan Ibrahimovic lämnade Paris Saint-Germain för spel i Manchester United har Edinson Cavani fått ta över positionen som central anfallare i det franska huvudstadslaget. Uruguayanen gör fler mål än tidigare och nu står det även klart att 30-åringen förlänger sitt kontrakt, detta till och med sommanren 2020.

Denna säsong har det blivit hela 44 mål på 44 matcher i klubblaget för Cavani och det mesta tyder på att spelaren kommer avsluta sin karriär på Parc des Princes då han kommer vara 33 år när överenskommelsen går ut.

SE ÄVEN: Tianjin Quanjian fortsätter jaga storspelare – ute efter Costa, Cavani och Benzema

Jagades av Atlético Madrid

Cavanis framtid har inte alltid varit speciellt säker och under de två senaste åren har det pratats om att uruguayanen kan vara på väg att lämna för spel på annat håll. Det är framför allt Atlético Madrid och Chelsea som det ska ha pratars om som möjliga destinationer, speciellt det förstnämnda laget där flertalet av Cavainis landsmän finns. Atlético Madrid med Simeone i spetsen har flera gånger försökt värva spelaren. Sedan tidigare finns bland annat uruguayanerna Diego Godín och Jose Maria Giménez i klubben och de båda har tillsammans med lagets fystränare Oscar Ortega försökt locka spelaren till den spanska huvudstadsklubben.

Officiellt Cavani förlänger med Paris Saint-Germain

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply