Real Madrid-presidenten flirtar med Neymar och Mbappé

Real Madrid-presidenten flirtar med Neymar och Mbappé

Värva Neymar? Varför inte!

Real Madrids president stänger inte dörren till att värva både Neymar och Mbappé från Paris Saint-Germain. Det är dock Neymar han helst ser i den vita tröjan nästa sommar.

Ryktena kring Neymar och Real Madrid har alltid funnits. Enda sen sommaren 2013 då han skrev på för FC Barcelona har superstjärnan funnits på intresselistan hos marängerna, och nu öppnar huvudstadsklubbens president Florentino Pérez för en värvning av Neymar.

– Mbappé är endast 18 år. Vi får låta honom utvecklas och därefter se hur bra han blir. Just nu har vi redan de bästa spelarna i världen i vår klubb. Värva Neymar tills Mbappé är färdigutvecklad? Det är ingen dålig idé, säger Pérez till den spanska radiostationen Cadena COPE. Intervjun ägde rum i samband med att Cristiano Ronaldo vann sin femte ballon d’Or. Ett pris som Real Madrid-presidenten menar skulle vara enklare för Neymar att vinna om han spelade för marängerna.

– Alla vet att jag ville värva Neymar. Han är en spelare som skulle ha det lättare att vinna guldbollen om han spelade i Real Madrid. Vi är en klubb som ger de största spelarna vad de behöver, säger han.

Neymar skrev sommaren 2017 på för Paris Saint-Germain. Han blev då världens dyraste fotbollsspelare efter att ha kostat 222 miljoner euro.

SE ÄVEN: Neymars lön i PSG

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply