Speltips Manchester United Manchester City – odds, tips, superodds på derbyt 10/12, Premier League 2017!

bet365

Speltips Manchester United Manchester City – odds, tips, superodds på derbyt 10:12, Premier League 2017!

Speltips: Manchester United Manchester City – odds tips 2017

Speltips Manchester United Manchester City? Odds tips Manchester United Manchester City match 10/12 i Premier League? Speltips Manchester United – Manchester City? Superodds + odds tips på vinnaroddset på Manchester United – Manchester City 2017? Spela på matchen och få 500% i bonus hos Unibet =>

Förhöjt odds på Manchester United: 12.00 i odds på United-vinst =>
Förhöjt odds på Manchester City: 8.00 i odds på City-vinst =>

Bästa tips vinnaroddset på United mot Manchester City 10/12-2017

Speltips Manchester United Manchester City? Det är dags för den kanske hetaste matchen denna säsong i Premier League. Det är väldigt många punkter som spelar roll och därför är det en extra het match. Först och främst är det en seriefinal som kan innebära väldigt mycket för båda lagen. För det andra är det ett manchesterderby och för det tredje är det rivalerna Guardiola mot Mourinho. När det är dags för stormatcher kan allt hända. Därför kan det vara svårt att veta vad man ska spela på för att få in lite klirr i kassan. I denna artikel hittar du odds på Manchester United – Manchester City vinnare och många andra marknader. Nedan finner du alla odds och superodds på matchen.

Manchester United Manchester City odds 1X2 + Dubbelchans

Här kan du jämföra de bästa oddsen från Unibet inför matchen:

Speltips Manchester United Manchester City – odds, tips, superodds på derbyt 10:12, Premier League 2017!

Så gör du för att få superodds hos Betfair

Speltips Manchester United Manchester City? Erbjudandet nedan är perfekt om du vill få ett bra erbjudande samtidigt som du spelar på ditt favoritlag. Det gäller dock endast för nya spelare. Du kan alltså inte ta del av erbjudandet om du redan är medlem hos betfair. Du ska dock inte hänga läpp för det! Vi har även samlat andra bra erbjudanden du kan utnyttja på matchen.

1. Klicka här för komma till erbjudandet hos betfair. Ifall du inte har ett konto hos betfair så gör du så här för att ta del av erbjudandet.

2. Registrera ett betfair-konto med kampanjkoden ZFBM87.
3. Sätt in en summa på ditt spelkonto.
4. Spela innan matchstart på antingen United eller City vinnare matchen. Senast 10 december klockan 17:29
5. Pengarna betalas ut inom 24 timmar efter vinst.

Speltips Manchester United Manchester City

Manchester United Manchester City speltips odds 1×2 vinnare

Speltips Manchester United Manchester City? Något bra speltips Manchester United – Manchester City? Vad säger oddstipsen när det gäller Manchester United match mot Manchester City? Det är på söndagskvällen som det gäller. Blir det Manchester United eller Manchester City som drar det längsta strået i kampen om de tre poängen? Det må endast vara en ligamatch men det betyder mycker mer än så. Denna match kan vara avgörande för om Manchester United kommer kunna komma ikapp City eller inte i ligatoppen. detta är även en kamp mellan Jose Mourinho och Pepe Guardiola, två tränare som känner varandra väldigt bra efter tiden i La Liga.

Odds tips Manchester United Manchester City och bästa speltips på matchen?

Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds tips och erbjudanden matchen mellan Manchester United och Manchester City söndagen den 10 december 2017. United vs City-matchen visas på Viasat Sport Premium och Viaplay kl. 17:30.

Odds- och speltips Manchester United – Manchester City

Två odds tips på Manchester City vs Manchester City som vi anser är både bra och bland de bästa är följande:

– Ett tips är du kan vinna pengar riskfritt hos betsson =>du får pengarna tillbaka ifall du förlorar av betsson =>

– Ett annat tips är att du kan satsa 50 kr och vinna 300 kr hos betfair  de erbjuder kraftigt förhöjt odds på både United och City =>

Speltips Manchester United – Manchester City

Silly Season Sverige har nu tagit fram ett speltips. Vi har valt att spela på Manchester City men med pengarna tillbaka vid oavgjort (1.57).

Speltips Manchester United Manchester City

Speltips Manchester United – Manchester City mål odds & målskyttar

Här är oddsen på mål och målskyttar i Manchester United Manchester City i Premier League 2017:

Manchester United – Manchester City odds målskyttar

Tippa målskytt i Manchester United – Manchester City matchen. Här är målskyttarna att tippa på i Manchester United – Manchester City.

Odds Manchester United målskyttar

Romelu Lukaku: 2.88
Zlatan Ibrahimovic: 3.00

Senaste oddsen hittar du här = >

Speltips Manchester United Manchester City

Odds Manchester City målskyttar

Enligt oddsen på vilka som blir Uniteds målskyttar i Manchester United – Manchester City så är oddsen på att Manchester Uniteds anfallsspelare kommer göra mål i matchen:

Sergio Agüero: 2.65
Gabriel Jesus: 2.80

Odds Manchester United Manchester City resultat

Odds Manchester United – Manchester City 1-0 : 11,50
Odds Manchester United – Manchester City 1-1 : 6,50
Odds Manchester United – Manchester City 2-1: 11,50
Odds Manchester United – Manchester City 2-2: 12,00
Odds Manchester United – Manchester City 0-1: 8,50
Odds Manchester United – Manchester City 1-2: 8,00

Uniteds senaste match mot Arsenal (1-3)

Man City senaste match mot West Ham (2-1)

Manchester United – Manchester City odds och erbjudanden

Speltips Manchester United Manchester City? Ifall du ska tippa på att United vinner mot City är oddset 12.00x pengarna hos betfair =>. Vill du hellre satsa på City-vinst är det 8.00x pengarna hos betfair =>. Här har vi de bästa odds-erbjudanden som tillsammans gör att man kan vinna stora summor vid en hemmavinst.

Något som gör att man kan chansa lite mer när man oddsar är att man hos de flesta spelbolagen får freebets eller ett riskfritt spel, vilket innebär att du inte förlorar något om resultaten inte skulle gå din väg. Vad sägs om 1000 kr riskfritt hos betsson =>250 kr riskfritt hos Nordicbet => eller se alla riskfria spel!

Sedan har vi samlat alla oddsbonusar som vi anser är bra oddsbonusar och som kan utnyttjas på samma gång. Bästa oddsbonusar: 3000 kr i bonus hos Comeon =>, 1000 kr hos betfair => och 1000 kr hos Unibet =>

Odds-erbjudanden Manchester United – Manchester City Premier League 2017

Speltips Manchester United Manchester City? För att matchen ska bli så spännande som möjligt kommer samtliga spelbolag att dra igång kampanjer och erbjudande både för nya och befintliga kunder. Ta gärna en titt på samtliga erbjudanden så du får ut det mesta när du ska spela på Manchester United – Manchester City.

Speltips Manchester United Manchester City

För dig som undrar se Manchester United Manchester City match på TV idag och vilken kanal visar Manchester United Manchester City så är det Viasat Sport Premium och Viaplay kl. 18:30.

SE & SPELA HÄR! SE OCH SPELA HÄR! LIVE STREAMING
+ 1000 kr i bonus
+ 2000 kr i bonus 399 kr/mån
 Manchester United Manchester City live stream gratis betsafe Manchester United Manchester City stream via Viaplay live streaming
SPELA & SE HÄR! SPELA & SE HÄR! BESTÄLL HÄR!

Speltips Manchester United Manchester City? Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller matchen mellan Manchester United och Manchester City. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Läs mer på PremierLeague.com.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply