Real Madrid om intresset för Neymar

Real Madrid om intresset för Neymar

Kan ersätta storstjärnorna – men Real Madrid förnekar

Efter ett bra tag av ryktade kring flera storstjärnors framtid så sätter Real Madrid nu ner foten. De påstår att de inte lagt ett rekordbud på Neymar. I alla fall inte än.

Det var spanska Public Service, TVE, som kom med uppgifterna om att Los Blancos redan ska ha lagt ett rekordhögt bud på PSG och den tidigare Barcelona-stjärnan Neymar. Anfallaren,s om just nu gör det väldigt bra i VM med Brasilien VM-trupp 2018, har varit aktuell för en flytt till den spanska huvudstaden nästan direkt sedan han kom till Paris.

Men i ett officiellt uttalande så förnekar Madrid-klubben allt.

– Real Madrid är väldigt förvånande över att spansk statlig TV har kommit ut med falska uppgifter, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Kan ersätta Bale och Ronaldo

SE HÄR: Sverige Schweiz live stream =>

Men det betyder inte att det kan bli en övergång för det. Med med en hög lön i Real Madrid så kan Neymar komma att bli ett av Real Madrids största namn. För anfallsstjärnan, som lämnade Barca för PSG med en enorm prislapp – 2,2 miljarder kr –  kan nu vara nära en återkost i La Liga.

Och enligt La Liga-experten från Sky Sports, Guillem Balague, så kan Madrid vara beredda på att ofta superduon Bale och Rolando för att få tag i Neymar, som förstås är en stjärna med många år kvar på den absoluta toppnivån.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply