Fick lämna träningen – nära Manchester City

Fick lämna träningen - nära Manchester City

Mahrez nära flytt till Manchester City

Som det har ryktats i nästan två år nu så ska Leicester Citys stjärna, Riyad Mahrez, vara på väg att lämna klubben. Det för Premier League-vinnaren Manchester City, som ska vara beredda att betala bra för honom.

Ja, att Mahrez ska vara på väg att gå till Leciester City är ingen nyhet. Men han är samtidigt inte den enda spelaren i klubben som är på väg bort.

Fotbollsvärlden fick för ett antal säsonger sedan upp ögonen för Riyad Mahrez. Tillsammans med bland annat Jamie Vardy och Ngolo Kanté vann Leicester City den engelska högstaligan. Kanté gick till Chelsea medan både Vardy och Mahrez stannade kvar på Power King Stadium men nu kan även den sistnämnda vara på väg bort från klubben. Under en längre tid har Mahrez ryktats vara på väg till bland annat AS RomaLiverpool och Manchester City och nu ser en flytt ut att bli av.

Se Sverige Schweiz live här =>

Var hamnar Mahrez?

LÄS MER: Vilka får Sverige spela mot i kvartsfinal?

Det är den engelska tidningen Daily Mail som kommer med uppgifter om att den algeriske anfallaren kommer att lämna klubben under sommarens transferfönster. Destinationen ska vara Manchester City som sägs betala 75 miljoner pund för spelaren vars kontrakt med Foxes sträcker sig till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply