Anthony Martial till Bayern Munchen?

Anthony Martial till Bayern Munchen

Tyska storklubben intresserade av United-stjärnan

Det är sedan några veckor tillbaka klart att Anthony Martial vill lämna Manchester United. Nu handlar det dock om vilken klubb han kommer gå till.

När Anthony Martial lämnade Monaco för Manchester United gjorde han det som en blivande superstjärna. Det har dock varit tufft i Premier League för den nu 22-årige yttern, som tack vare bland ande prestationer inte blev utan till den franska VM-truppen 2018.

Kan gå till Bayern Munchen

Se matchen: Sverige Schweiz live här =>

Det handlar alltså om att den franske talangen, som förväntade att ha gjort bättre vid det här laget, ska vara nära en övergång till någon annan storklubb. Inte minst kan PSG och Real Madrid bli nästa destination. Men samtidigt finns det en risk för att fransosen får nöta mycket bänk där.

Samtidigt kommer den engelska tidningen Daily Mirror med andra uppgifter. De skriver att Bayern Munchen ska vara intresserade av att skriva kontrakt med den 22-årige fransmannen. Inte minst så var Bundesliga-klubben intresserade av spelaren redan innan han lämnade Monaco.

Priset för den franske yttern verkar också vara klar. Och det handlar om närmare 750 miljoner kronor som en klubb måste betala för att köpa loss honom. Men det kan faktiskt ta och stiga mycket mer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply