QPR fast förankrat i botten efter storförlust

Queens Park Rangers slåss för sin överlevnad i botten av Premier League, och efter en tid där det till viss del ändå ramlat in poäng, var man på lördagen tillbaka på förlorar spåret igen. Matchen mot Swansea på Liberty Stadium blev slutligen en ganska enkel resa för hemmalaget, med en viss Michu i huvudrollen.

För det var den starka målskytten Michu som öppnade dagens målkalas på Liberty Stadium efter blott 8 minuters spel. Efter en räddning av målvakten Julio Cesar, håller sig Michu framme på den svagt släppta returen och snubblar in 1-0 till hemmalaget.

Och tio minuter senare var det dags igen för Swansea att på nytt utnyttja en målvaktsretur från Julio Cesar, som inte hade en av sina bättre dagar på jobbet. Ute till höger bröt Rangel in och gick på avslut som räddades, men där returen enkelt kunde skickas in i nätmaskorna.

Queens Park Rangers laddade om och väckte förhoppningarna lite i inlendingen av den andra halvleken. Och för tredje gången den här dagen var det en svagt släppt retur som låg bakom ett mål, när Vorm släppte avslutet rakt ut i banan och Zamora kunde skicka in bollen i nätmaskorna.

Hoppet släcktes dock snabbt för jumbon i Premier League, när Swansea drygade ut ledningen två minuter senare. Och den här gången var det den spanske spealren Hernandez som bröt igenom och som skickade in 3-1. QPR hade ett avslut från Mbia räddat på mållinjen, innan Michu stängde butiken med sitt andra mål för dagen i den 67e matchminuten.

Swansea inkasserade tre poäng och klättrade upp till en fin åttonde plats i Premier League, samtidigt som Championship närmar sig allt för Queens Park Rangers.