PSGs ryter ifrån: Neymar ska ingenstans

PSGs ryter ifrån: Neymar ska ingenstans
bet365

PSG släpper inte Neymar

Rapporter under den senaste tiden har placerat Neymar i Real Madrid. Nu förnekas det dock att det blir någon flytt.

Nasser Al-Khelaifi har klart för sig. Paris Saint-Germain kommer inte sälja Neymar under det kommande året. Under de senaste månaderna har det pratats om att Neymar skulle lämna för spel i Real Madrid sommaren 2018 men nu går PSG-presidenten ut och förnekar det hela.

– Neymar till Real Madrid? Det är omöjligt. Ni behöver inte ens hoppas, säger han under en presskonferens i dagarna.

Neymar sitter på ett kontrakt med PSG till och med sommaren 2022.

PSGs ryter ifrån- Neymar ska ingenstans

Världens dyraste fotbollsspelare

Neymar anslöt till PSG sommaren 2017 och blev då världens dyraste fotbollsspelare. Fransmännen betalade då otroligt 222 miljoner euro för brassen som stått för 17 mål på 20 matcher på Parc des Princes. 25-åringen bildar i den franska huvudstadsklubben en otrolig anfallslinje tillsammans med Kylian Mbappé och Edinson Cavani.

PSGs ryter ifrån- Neymar ska ingenstans

PSG vill storvärva i vinter

Paris Saint-Germain har under de senaste transferfönsterna gjort flera storvärvningar för att bygga ett superlag. Det senaste namnet på önskelistan är Sergej Milinkovic-Savic. Den serbiske mittfältaren som är född i Spanien spelar för närvarande i Lazio men jagas av flera av de största klubbarna. PSG ska vara beredda att betala hela 170 miljoner euro för spelarens tjänster.

Lazio spelar inte i Champions League, något som kan göra att Milinkovic-Savic kan representera den franska huvudstadsklubben i turneringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply