Uppgifter: Arsenal vill värva Barcelona-anfallaren

Uppgifter: Arsenal vill värva Barcelona-anfallaren

Arnaiz på Wengers radar

Supertalangen som till vardags spelar i Barcelonas B-lag och har imponerat i den spanska storklubben. Nu vill Arsene Wenger knyta till sig Jose Arnaiz.

På fredagskvällen spelade Arsenal 3-3 hemma mot Liverpool. I samma veva kom även uppgifter om att Arsene Wenger är ute på transfermarknaden för att förstärka truppen. Det har pratats om flera olika namn och det senaste som dykt upp är Jose Arnaiz från FC Barcelona.

Enligt brittisk press vill Arsenal knyta till sig spelaren och det är en ganska låg prislapp som det pratas om. Enligt Daily Mirror vill Gunners erbjuda 20 miljoner euro för vänsteryttern som är född 1995. Spelaren köptes från Valladolid så sent som i somras och har gjort det väldigt bra i nordöstra Spanien. Barca betalade 3 miljoner euro för spelarens tjänster.

Uppgifter- Arsenal vill värva Barcelona-anfallaren

Wenger vill förstärka laget i vinter

Det är inte bara Arnaiz som Arsene Wenger vill värva in under transferfönstret i januari månad. Fransmannen har även riktat blickarna mot flertalet andra spelare. Detta för att ersätta möjliga försäljningar av Alexis Sanchez och Mesut Özil. Wenger är även intresserad av att värva in försvarare. Det har pratats om både Danielle Rugani från Juventus och Vincent Kompany från Manchester City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply