bet365

Uppgifter: Sergio Aguero närmar sig flytt

Uppgifter: Sergio Aguero närmar sig flytt

City överväger sälja Aguero

Pep Guardiola har ett näst intill perfekt lag i Manchester City. En spelare som dock inte är hundra procent nöjd är Sergio Aguero. Nu kan argentinaren lämna Etihad Stadium inom kort.

Sommaren 2011 stod det klart att Sergio Aguero lämnade Atlético Madrid för spel på annat håll. Under en längre tid pratades det om en flytt till Real Madrid men tillslut skrev argentinaren på för Manchester City.

Efter fem och en halv säsong i Eastlands-klubben ser Aguero ut att lämna. Detta efter att hans relation med tränaren Pep Guardiola blivit allt sämre. Aguero har fått allt mindre speltid under spanjorens tid i klubben och då man värvat spelare för över 480 miljoner euro har Aguero inte fått lika mycket speltid som tidigare.

Uppgifter- Sergio Aguero närmar sig flytt

Trots sparsamt med speltid har det blivit 13 mål på 18 matcher denna säsong för Aguero. Det är dock relationen med spelaren som ska vara problemet, och som kan skicka Aguero ut från Premier League-ledarna. Det är inte bara Aguero som haft problem med Pep Guardiola. Även Claudio Bravo har en dålig relation med tränaren. Någon han visade efter vinsten i cupen i veckan där chilenaren blev hjälte efter straffläggning.

SE ÄVEN: Manchester City löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply