PSG planerar värvning av Dele Alli i vinter

PSG planerar värvning av Dele Alli i vinter

Dele Alli på Paris Saint-Germains radar

Tottenhams succémittfältare har imponerat och nu finns spelaren bland annat på Paris Saint-Germains önskelista, detta redan i vinter.

Dele Alli har en överenskommelse med Tottenham Hotspur som gör att han kommer tillbringade de kommande sex säsongerna i den engelska huvudstaden. 20-åringen som slog igenom redan förra säsongen förlängde sitt kontrakt så sent som för två månader sen men nu kan en flytt vara möjlig, detta då Paris Saint-Germain sägs komma att lägga bud på den engelske landslagsspelaren, ett bud som ska vara värt runt hela 50 miljoner euro.

Tidigare i år utsågs Dele Alli till världens största talang av magasinet FourFourTwo och har varit den stora överraskningen i Premier League under det senaste året.

Chicharito som förstärkning i vinter?

Denna säsong har det inte gått lika bra för Tottenham i Premier League och därför sägs man vilja värva in en förstärkning till anfallslinjen. Ett av namnen det pratats mest om är Javier ’Chicharito’ Hernández men det blir ingen lätt historia för Spurts att värva den före detta Manchester United-spelaren. Även Liverpool är intresserade av mexikanen vars kontrakt med hans nuvarande klubb Bayer Leverkusen sträcker sig till och med sommaren 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply