PSG fortsätter jakten på Philippe Coutinho

PSG fortsätter jakten på Philippe Coutinho

Coutinho till PSG?

Barcelonas mittfältare har inte alls fått den utveckling i klubben som man hoppats på. Nu vill flera lag knyta till sig brassen under det kommande transferfönstret i sommar.

Philippe Coutinhos tid i FC Barcelona ser ut att gå mot sitt slut. Brassen som anslöt till den spanska storklubben i januari 2018 har fått allt mindre speltid under de senaste månaderna och nu pratas det om en flytt under den kommande sommaren. Tidigare är det Manchester United som kopplats ihop med spelaren men nu skriver spansk press att The Red Devils inte längre är intresserade av att få till en affär. Istället är det Paris Saint-Germain som sägs vara est intresserade.

Det är den spanska tidningen Diario SPORT som kommer med uppgifter om att PSG vill köpa Coutinho under sommarens transferfönster. Neymar sägs vara den som pushar klubben för att värva sin vän under sommarens transferfönster och nu sägs fransmännen lägga in en högre växel. Spelaren kostade 105 miljoner euro när han anslöt från Liverpool för drygt ett och ett halvt år sen och det återstår att se vad Barca kommer kräva vid en eventuell övergång. Tidningen skriver att Barcelona vill ha kvar stjärnan, en att Coutinho kan tänka sig att lämna efter säsongen.

Samtidigt uttalar sig Barcelonas president Josep Maria Bartomeu om spelaren. Detta till spanska TVE.

– Coutinho är en fantastisk spelare, strålande, och han blir bättre och bättre. Det är inte enkelt att spela för Barça, han var här i sex månader förra säsongen och han har tränarens förtroende, han är en global spelare och vi förväntar oss mycket från honom, säger presidenten och fortsätter.

– Han kommer fortsätta i Barça. Barça behöver olika spelare, avslutar han.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Philippe Coutinho

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply