Keylor Navas vill inte lämna Real Madrid

Keylor Navas vill inte lämna Real Madrid

Navas vill stanna i Real Madrid

Spelaren säger efter gårdagens oavgjorda resultat mot Leganés att han vill stanna i Real Madrid under den kommande säsongen. Detta då Zidane gjort klart att man inte kommer ha någon debatt om målvaktsposten efter sommaren.

För ett par veckor sedan gick Zinedine Zidane ut och sa att Real Madrid inte kommer ha någon debatt kring målvaktsposten en kommande säsongen. TIdigare har det ständigt varit diskussioner kring vem som ska vakta målet på Estadio Santiago Bernabéu men nu säger alltså fransmannen att man kommer satsa på ett namn. Mycket har pekat mot att det blir Keylor Navas som kommer få lämna marängerna efter pågående säsong, spelaren själv är dock inställd på att stanna.

Efter att ha startat i matchen mot Leganés på måndagskvällen uttalade sig burväktaren om framtiden hos Los Blancos.

– Ryktena kring min framtid? Varje år har vi samma press på oss i klubben men det bör inte vara någon ursäkt. Vi bör vara mentalt förberedda på allt. Det är mycket som står på spel under slutet av säsongen. Vi måste spela för vår stolthet och för kärleken till denna och det är mer värt än flera titlar, säger Navas som kommenterar sin egen situation.

– Jag personligen är lugn. Jag har hälsan för att göra det jag gillar och det är det viktigaste. Jag har kontrakt med Real Madrid och tron på att fortsätta nästa säsong. Endast Gud vet vad som kommer hända i framtiden och det är bara till att vända in varje moment för att se vad som händer, säger spelaren enligt tidningen Mundo Deportivo.

SE ÄVEN: Tidningen: United sätter prislapp på Paul Pogba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply