Speltips Manchester United FC Barcelona – odds tips Man United Barca, Champions League 2019!

Speltips Manchester United FC Barcelona - odds tips Man United Barca, Champions League 2019!

Speltips på Manchester United FC Barcelona speltips Champions League 2019

Speltips Manchester United FC Barcelona odds Champions League 2019? Här hittar du speltips på Manchester United vs FC Barcelona odds inför slutspelet i Champions League 2019! Manchester United FC Barcelona. Vi bjuds på stormatch efter stormatch i Champions League. Denna tisdag är det Barcelona mot Manchester United som står på schemat och det är hemmalaget som är favoriter. Spela på matchen hos LeoVegas =>

Manchester United – Barcelona – Det är nu dags att se vad de båda lagen går för. Manchester United tog sig vidare efter en straff på tilläggstid mot Paris Saint-Germain. Barcelona gjorde det efter att ha slagit ut franska Lyon. Det första mötet slutade 0-1 till Barcelona den 10 april. Returen avgörs på tisdag på Camp Nou.

Speltips Manchester United FC Barcelona - odds tips Man United Barca, Champions League 2019!

Speltips Manchester United FC Barcelona Odds

Nedan hittar ni oddsen på detta stormöte i Champions League. Det är Barca som är favoriter och frågan är om man kan leva upp till förväntningarna. Samtidigt har Manchester United en otrolig startelva med flera världsstjärnor. Vem tror du det blir som tar sig vidare från dubbelmötet? Här är odds tips och bästa odds inför Manchester United vs FC Barcelona matchen:

Speltips Manchester United FC Barcelona & odds tips 1X2

Odds Barcelona United 1X21X2
1,385,508,50
Förhöjt odds hos betfair på matchen6,00  
   
Odds Barcelona – United 1X, 12 & X21X12X2
1,081,173,30
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
UnitedBarca
Odds att vinna Champions League 201923,004,50
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):1,762,02
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:1,502,60

Speltips Manchester United FC Barcelona

Spelbolagen Mobilebet och Betsafe är två spelbolag som brukar vara väldigt bra på det. Man har några av marknadens bästa odds och i denna match är man även här bra på det. Båda anser att detta kommer bli en otroligt svängig matchMånga tror dock att det blir The Reds som drar det längsta strået.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Manchester United (8.50) och Barcelona (1.38) visar att det är spanjorerna som spelbolagen tror kommer att vinna. Man har ett otroligt starkt lag. Även om Barcelona må ha bättre spelare ser Manchester United ofta ut att fungera bättre som grupp. Ole Gunnar Solskjaer har ett otroligt starkt lag till hands och med Rashford längst fram är man nästan ostoppbara. Därför har många betting sidor valt att sätta ganska så höga odds på båda lagen.

Speltips Manchester United FC Barcelona? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Manchester United FC Barcelona att vinna matchen.

Vårt speltips inför Manchester United FC Barcelona + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Manchester United – Barcelona är en vinst för Barcelona (1,38), samtidigt som det kommer att göras över 2,5 mål (1,50). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både United och Barcelona är två lag är bra offensivt.

Speltips Manchester United FC Barcelona

Manchester United vs FC Barcelona odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det finns många olika marknader att spela på när det kommer till denna match. Den mest populära är 1X2 då det går ut på att vinna i fotboll. Båda lagen behöver en vinst i detta möte för att ha fördel med sig till returmötet nästa vecka. Nedan ser ni oddsen på vem spelbolagen tror vinner Champions League.

Så här ser oddset ut för både Manchester United och Barcelona att vinna Champions League 2019:

Odds vinnare Champions LeagueOdds
Odds Man United att vinna Champions League:23,00
Odds Barcelona att vinna Champions League:4,50

Manchester United FC Barcelona odds 10 april 2019

Odds Manchester United – Barcelona? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Manchester United och BarcelonaOld Trafford. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte konstigt med tanke på att det är bra match i Champions League.

Vill du tippa på att Manchester United vinner mot Barcelona är oddset 2.28 gånger pengarna. Ifall du spela på Barcelona som vinnare är det oddset 3.10 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.80 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds Barcelona United 1X21X2
1,385,508,50
   
Odds Barcelona – United 1X, 12 & X21X12X2
1,081,173,30
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
UnitedBarca
Odds att vinna Champions League 201923,004,50
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM):1,762,02
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål:1,502,60

Manchester United FC Barcelona trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Manchester United och Barcelona förväntade Manchester United FC Barcelona laguppställning och startelvor:

Manchester United laguppställning och förväntade startelvor

UPPDATERAS

FC Barcelona laguppställning och förväntade startelvor

Här är FC Barcelonas laguppställning och förväntade startelva mot Manchester United:

UPPDATERAS

Speltips Manchester United FC Barcelona

Manchester United – Barcelona speltips, odds, på TV & live stream

Inför Manchester United vs FC Barcelona så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Mer om Manchester United vs FC Barcelona speltips inför Champions League 2019

Speltips Manchester United FC Barcelona? För dig som vill spela på Manchester United FC Barcelona så har vi tagit fram bästa odds Manchester United FC BarcelonaChampions League 2019 oddsen talar sitt tydliga språk, nämligen att Manchester United är en av favoriterna att vinna Champions League. För dig som vill tippa på att Manchester United eller Barcelona vinner Champions League så kan du självklart tippa vinnaren i Champions League.

Du hittar allt från Manchester United FC Barcelona stream, Champions League 2019 tv-kanal, spelschema alla matcher i Champions League 2019 och till och tv-kanaler för Champions League hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Champions League 2019 och bäst odds på Champions League. Läs mer på Champions Leagues hemsida.

Missa inte Manchester United FC Barcelona TV Kanal!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply