PSG förbereder bud på Kevin De Bruyne

PSG förbereder bud på Kevin De Bruyne

De Bruyne på PSGs radar

Enligt engelsk press kommer den franska huvudstadsklubben försöka värva Kevin De Bruyne under det kommande transferfönstret.

Kevin De Bruyne är i dagens Manchester City en av lagets absolut viktigaste spelare. Belgaren som anslöt från Wolfsburg hart växt ut till en storstjärna under sin andra etapp i Premier League och har varit en starkt bidragande anledning till lagets fina start på säsongen. De Bruyne insatser har gjort att flera av konkurrenterna riktat blickarna mot Eastlands och nu kommer uppgifter om att PSG vill värva spelaren.

PSG förbereder bud på Kevin De Bruyne

Enligt brittiska TMW ska den franska huvudstadsklubben komma att försöka värva 26-åringen och det hela kommer bli en väldigt dyr affär om fransmännen skulle lyckas komma överens med Manchester City. De båda är nämligen två av de absolut rikaste fotbollsklubbarna i dagens fotboll och det hela kan sluta med att PSG betalar en sjuk summa på över 100 miljoner euro för spelarens tjänster. Man City betalde 74 miljoner euro för spelaren 2015 då han anslöt från Wolfsburg och man kommer inte släppa honom för en billig peng till Champions League-konkurrenterna.

Samtidigt ska spelaren även ha tagit emot ett förslag på att förlänga sitt kontrakt med Manchester City. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Manchester City-spelarnas löner 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply