Uppgifter: Barcelona in i jakten på Kalidou Koulibaly

Uppgifter- Barcelona in i jakten på Kalidou Koulibaly

Koulibaly jagas av storklubbarna

Enligt uppgifter i spansk press ska FC Barcelona riktat blickarna mot Napolis försvarare Kalidou Koulibaly och kan komma att presentera ett bud inom kort.

Kalidou Koulibaly är ett namn på mångas läppar. 26-åringen har spelat i Napoli sedan 2014/2015 och nu har flera av Europas största klubbar fått upp ögonen för försvararen. Enligt uppgifter till den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT ska FC Barcelona vara ett av lagen som försöker värva backen. Sedan tidigare ska även Chelsea ha visat stort intresse för Napoli-spelaren men engelsmännen har inte lyckats köpa loss senegalesen.

Uppgifter- Barcelona in i jakten på Kalidou Koulibaly

Napolis ägare Aurelio De Laurentiis ska tidigare ha tackat nej till två bud på spelaren som ska ha legat på 50 respektive 58 miljoner euro, detta då man kräver mer för den före detta Genk-spelaren. Napoli är inte speciellt intresserade av att sälja spelaren men skulle man få in ett bud på 70 miljoner euro eller mer sägs man kunna överväga att ge med sig.

Chelsea ska vara väldigt intresserade av att värva spelaren och det återstår att se om det blir någon flytt och vilken av klubbarna Koulibaly väljer.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelonas stjärnor

Uppgifter- Barcelona in i jakten på Kalidou Koulibaly

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply