PSG byter fokus – vill ha Neymar

Paris Saint-Germain har ett nytt huvudmål

Det har tidigare varit tydligt att Paris Saint-Germains största transferdröm ska vara att värva Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo. Men med tanke på Madridklubbens kommande värvningsförbud lär de inte vilja släppa några spelare i sommar – vilket har fått den franska klubben att släppa portugisen och byta fokus till Barcelonas Neymar. 

Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Paris Saint-Germain går ut efter den här säsongen och svensken kan vara på väg bort från klubben. Parisklubben är väl medvetna om detta och har redan nu börjat tittat på ersättare till vår svenske anfallsstjärna. Först på den önskelistan har Cristiano Ronaldo varit, som nu i dagarna fick se sig snuvas av Lionel Messi på sin fjärde Ballon d’Or-titel. Med värvningsförbudet i åtanke lär det dock inte bli någon Ronaldo-värvning i sommar för PSG. Nu uppger därför franska L’Equipe att klubben nu i stället vill ha Barcelonas guldklimp Neymar.

”Det perfekta affischnamnet”

Klubben ser förmodligen Neymar som det perfekta affischnamnet, vilket är en viktig faktor för klubbens ägare. Dessutom är brassen fortfarande ung och är redan nu en av världens absolut bästa fotbollsspelare.

Agüero och Hazard med på listan

Parisklubben är dock inte så dumma att de endast har en spelare på listan, utan självklart har de även koll på övriga stjärnor i Europa. Några av spelarna som enligt L’Equipe ska intressera klubben är Sergio Agüero, Robert Lewandowski, Eden Hazard, Paul Pogba och Marco Reus.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply