LISTA: 25 spelare som kan byta klubb i januari

De kan lämna under januarifönstret

Vi är i mitten av januari och det har hittills varit ett förhållandevis lugnt transferfönster utan några större värvningar. Det är dock i den andra halvan som saker och ting börjar hända på riktigt. Engelska The Telegraph har därför listat 25 spelare som kan flytta till, eller byta klubb i Premier League under vintern. 

Med halva januari kvar finns det fortfarande många frågetecken kring klubbar som skulle behöva förstärka sina trupper i januari för att hämta sig efter en tung höst. Två av de klubbarna är Manchester United och Chelsea, som inte alls motsvarat fansen förväntningar, och som förmodligen kommer att titta på alternativ under januaris sista dagar.

Galnaste januarifönstret på länge?

Arsenals tränare Arsene Wenger har tidigare gått ut och lovat att det nuvarande januarifönstret kommer att bli det mest händelserika på länge. Några sådana tendenser har vi inte fått se än, men det är inte omöjligt att fransmannen har fått rätt när fönstret stänger. Hans egna klubb Arsenal har redan förstärkt med den egyptiske mittfältaren Mohamed Elneny, men det är inte omöjligt att vi får se fler värvningar från Londonklubben under januaris slutskede.

25 möjliga flyttar

Efter att ni kikat igenom listan får ni gärna ta er en titt på några av våra andra listor här på Silly Season Sverige. Topp 20: Bästa Premier League-spelarna någonsin och LISTA: Åtta världsspelare som aldrig vunnit Ballon D’Or är två av de som gått varmast den senaste tiden.

Plats: 25-16

151004, Fotboll, Portugisiska ligan, Sporting Lissabon - Guimaraes: Lisbon, 04/10/2015 - The Sporting Clube de Portugal received tonight Vitoria Sport Clube in the Alvalade Stadium in match counting for the 7th round of the I Liga 2015/2016. William Carvalho (Filipe Amorim / Global Images) Cordon Press © BildbyrŒn - COP 95 - SWEDEN ONLY

25: Oghuzan Özyakup, Besiktas: Arsenal
24: Ezequiel Lavezzi, Paris Saint-Germain: Liverpool, Arsenal och Chelsea
23: Marcelo Brozovic, Dinamo Zagreb: Inter, Chelsea och Arsenal
22: Steven Naismith, Everton: Swansea och Aston Villa
21: Yoshinoro Muto, Mainz 05: Manchester United
20: Ademola Lookman, Charlton: Manchester City, Chelsea, Everton och Tottenham
19: Aleksandar Dragovic, Dinamo Kiev: Manchester United
18: William Carvalho, Sporting Lissbon: Arsenal
17: Islam Slimani, Sporting Lissbon: Crystal Palace, Manchester United
16: Mario Götze, Bayern München: Liverpool

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply