Arsenal tar upp jakten på Alvaro Morata

bet365

Arsenal kollar på anfallsförstärkningar

Arsenal vill värva Juventus succéanfallare Alvaro Morata, det uppger engelska The Sun idag. Enligt tidningen ska Arsenal se chansen att sno åt sig spanjoren framför Real Madrid som har åkt på ett transferförbud. 

Sommaren 2014 ägnade engelsk media mycket tid åt Arsenal och deras jakt på en ny anfallare. Något förstärkning på anfallsfronten blev det inte den gången, men av de spelare som låg högst upp på Londonklubbens önskelista var Alvaro Morata. Nu uppger The Sun att Arsenal kommer göra ett nytt försök att värva anfallaren till sommaren.

Vill sno honom framför Real Madrid

Det har tidigare mest talats om en flytt tillbaka till Spanien och Real Madrid för 23-åringen. Den spanska storklubben skrev nämligen in en återköpsklausul i kontraktet när man sålde Morata till Juventus inför förra säsongen, en klausul som klubben hade kunnat aktivera i sommar. Som det ser ut nu kommer Real Madrid dock inte kunna värva spelare i sommar på grund av ett värvningsförbud,vilket gör att Arsenal ser chansen knyta åt sig anfallaren framför Madridklubben.

Gjort det bra i Serie A

Alvaro Morata har precis som under tiden i Real Madrid varit en pålitlig målskytt för Juventus, spanjoren har hittills gjort 9 mål på 39 ligamatcher, men har även bjudit på fina prestationer i Champions League.

Huruvida Turinklubben får behålla sin anfallare återstår nu alltså att se.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365