bet365

Pirlo: ”Jag har varit med om större comebacker”

Juventus förlorade den första matchen i CL-kvarten med 2-0 mot Bayern München och tar emot tyskarna på ikväll hemma på Juventus Stadium.

Andrea Pirlo tror att Juventus kan vända på steken och vinna över Bayern, trots 2-0-förlusten på bortaplan, framför allt för att han sett värre comebacker.

”Jag var där, både i Istanbul och La Coruña… ”Efter första matchen pratade vi om vad som hände,” förklarade veteranen.

”Det var givetvis ingen bra prestation eftersom vi spelade långt under våra förmågor och dem var bättre än oss i den matchen. Men vi har chansen att vända på det. Vi vet att det kommer bli svårt men inte omöjligt.”

”Glöm inte att jag var där i Istanbul när Milan ledde med 3-0 mot Liverpool och vi trodde att vi redan hade vunnit matchen. Det slutade 3-3 och vi förlorade på straffar.”

”Jag var där även i La Coruña, när vi hade vunnit med 4-1 hemma, men förlorade med 4-0 mot Deportivo. Vi var Milan, inte vilket lag som helst. Därför måste vi tro på att vi kan göra det här.”

Pirlo väljer också att hylla lagkamraten Paul Pogba, som var delaktig i 2-1-vinsten mot Pescara i lördags.

”Pogba är en bra spelare. Han är väldigt ung, men har redan visat sitt värde för Juve och Frankrike. Vi är glada över att ha honom här i Juventus.”

”Han har redan spelat i en stor klubb som Manchester United, så han behöver inga råd från mig. Han kan bli en av de bästa, eftersom han har de fysiska kvalitéerna för att bli det.”

Samtidigt gör PSG och Barcelona upp i en spännande match på Camp Nou och Pirlo håller tummarna för att fransmännen vinner:

”Det är inte lätt att åka till Camp Nou och göra mål men jag tror dem kan göra det. Jag håller på PSG, eftersom jag känner många av deras spelare, och hoppas att dem kan avancera i turneringen.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply