Pienaar sänkte Fulham

David Moyes lag har gjort en väldigt bra säsong och har länge varit med och slagits om den åtråvärda fjärdeplatsen i årets upplaga av Premier League. Förra helgen försvann troligen chansen till detta efter den tidigare nämnda förlusten mot Sunderland , detta höll även tränaren Moyes med om efter förlusten mot Sunderland och insåg att laget får sikta på en plats i Europa League istället. Idag tog laget därför en viktig seger mot Fulham och är nu i allra högsta grad med i racet om en Europa League-plats.

Everton började matchen bäst och tog redan efter en kvart ledningen genom Steven Pienaar som gjort en strålande säsong på vänsterkanten i Everton.

Fulham med den som vanligt företagsamme Alexander Kacaniklic ifrån start, kom i den 43 matchminuten till ett bra läge genom vänsterbacken Kieran Richardson, skottet smet dock tätt utanför Tim Howards vänstra stolpe.

I den andra halvleken skapades en del lägen, framförallt brände Evertons stora stjärna Marouane Fellaini öppet mål efter ett fantastiskt inlägg av den duktige vänsterbacken Leighton Baines.

Men matchen slutade 1-0 och Everton är nu bara tre poäng bakom femteplacerade Tottenham som idag spelade oavgjort mot Wigan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply