Parma avslutade säsongen med vinst

Det var dags för Serie A att knyta ihop säcken för den här säsongen. Det var dags för Parmas sista hemmamatch, och ikväll tog man emot Livorno.

Inför matchen var det redan klart att gästerna Livorno kommer att spela Serie B nästa säsong, men för Parma betydde matchen mer. För vid vinst kunde man säkra sjätteplatsen.

Efter en stark insats avslutade hemmalaget med bravur framför hemmafansen. Seger med 2-0 och därmed blir det Europa League-kval nästa säsong.

Efter en mållös första halvlek så satte Amauri 1-0 i den 62:a minuten med huvudet.

Och med dryga tio minuter kvar av matchen höll sig samme Amauri framme igen och nickade även denna gång in bollen. 2-0, vilket även blev slutresultatet efter att domare Andrea De Marco blåst av matchen på Ennio Tardini.