Förre AIK-tränaren förde Cambridge till League 2

Som vanligt under maj månad spelas kvalmatcher på Wembley Stadium och det är alltid stort intresse kring matcherna.

Extra roligt kan det vara iår, i alla fall för AIK-supportrar då gamle tränaren Richard Money fick äran att leda Cambridge United till engelsk fotbolls finrum.

Detta efter en dramatisk play off-final mot Gateshead. Ledningsmålet fick Cambridge när Liam Hughes nickade in Ryan Donaldsons hörnar från en snäv vinkel fem minuter in på andra halvleken.

Efter 70 minuter spelade gjorde Donaldson 2-0 och på vilket sätt. En fantastisk frispark som skruvades över muren i mål. Gateshead fick in en reducering när storväxte Jack Lester nickade in 1-2 med tio minuter kvar.

Men ett tappert kämpande Cambridge kunde hålla undan och man är nu återigen ett lag tillhörande Football League.

Ett stort grattis till Richard Money för den stora prestationen!