Paris Saint-Germain vill värva Willian från Chelsea

Paris Saint-Germain vill värva Willian från Chelsea

PSG vill köpa Willian från Chelsea

Enligt den brittiska tidningen Daily Mirror ska ha ögonen på sig från de regerande franska mästarna Pars Saint-Germain samtidigt som klubbar i Kina drar i spelaren.

Willian har varit en av Chelseas bästa spelare denna säsong då laget stått för flera dåliga insatser i början av säsongen, detta under Jose Mourinho som senare fick sparken. Brasilianaren har denna säsong stått för 10 mål och åtta assist och inför kvällens match mellan laget skriver Daily Mirror att PSG har visat intresse i att köpa Willian.

2013 blev Willian klar för Chelsea och drygt två och en halv säsong senare kom rapporter om att Chelsea vill förlänga med 27-åringen, detta i början av november månad 2015.

Förutom att Paris Saint-Germain ska vilja köpa spelaren ska även Liverpool vara intresserade av Willian, även om det inte blir något billig köp för någon av klubbarna. Spelaren har kontrakt med Chelsea över de kommande två säsongerna samtidigt som han har en lön på drygt 70,000 pund i veckan.

PSG släpper Serge Aurier – värvas av Arsenal?

L’Equipe skriver att PSG kan släppa Serge Aurier redan efter en säsong för 15-20 miljoner euro, motsvarande 140 till 187 miljoner kronor. 23-åringen skrev kontrakt med den franska storklubben fram till 2019, men kommer att få lämna tidigare än väntat. Hans nästa klubbadress ser ut att bli Arsenal, som tidigare har jagat spelaren. Blanc och hans kollegor ska ha gett ”Gunners” grönt ljus att inleda förhandlingar med Aurier, som alltså ser ut att spela på Emirates Stadium inom en snar framtid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply