bet365

Offciellt: Sunderland värvar Emmanuel Eboué

Offciellt: Sunderland värvar Emmanuel Eboué

Emmanuel Eboué återvänder till Premier League

Spelaren som tidigare representerat bland annat Arsenal och Galatasaray skriver på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapproterat om att Emmanuel Eboué skulle vara på väg till Premier League. Nu har spelaren skrivit ett kontrakt med Sunderland som sträcker sig till slutet av säsongen, det bekräftar den rödvita klubben på sin officiella hemsida på onsdagseftermiddagen. Han kommer närmast från Galatasaray där det tidigare blivit fyra säsonger i turkiska Süper Lig. Eboué fick dock lämna klubben i somras och sen dess har 32-åringen stått utan klubbadress, fram tills nu.

Därmed kommer afrikanen alltså tillbaka till Premier League där han tidigare spenderat åtta säsonger i Arsenal och var en del av det lag som tog sig till final i Champions League 2006

Under sin tid på Türk Telekom Arena har Eboué vunnit åtta titlar i Galatasaray samtidigt som han spelat i Champions League under hela sin sejour i den turkiska huvudstadsklubben.

Sebastian Larsson kan tvingas bort från Sunderland

Enligt The Telegraph har klubbens ägare Ellis Short meddelat tränare Sam Allardyce att man inte har speciellt mycket pengar att använda sig av för att köpa in nya spelare i vinter men att man kan värva fler spelare om Allardyce lyckas få in pengar via övergångar eller lönesänkningar.

Av de spelare som ligger närmst att få lämna är Sebastian Larsson tillsammans med den före detta Tottenham-anfallaren högst upp på listan.

Larssons kontrakt med klubben sträcker sig till och med sommaren 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply