Papiss Cissé kan säljas till Anzhi

Newcastle kan sälja Papiss Cissé till ryska Anzhi. Det rapporteras det från ryska Izvestia på fredagen, där den ryska källan uppger att Anzhi ska vara redo att erbjuda senegalesen ett kontrakt värt cirka 500.000 kronor i veckan. Uppgifetrna säger även att man ska vara redo att lägga ett bud värt nästan 155 miljoner kronor på anfallaren.

Medans Newcastle väntas kräva mer för sin anfallaren, bekräftar nu spelarens agent att det finns ett intresse från Ryssland. Han vägrar dock uppge vilka klubabr det handlar om.

”Flera ryska klubbar har visat intresse Papiss samtidigt, men jag vill inte nämna namnen på klubbarna. Det skulle inte vara ett korrekt agerande från mig,” säger agent Nickolay Guido enligt Sky Sports, där han dock medger att en flytt till Anzhi skulle kunna vara lockande för sin klient.

”Anzhi har fördelen att de kan kvalificera sig för Europa League och den senegalesiska anfallarens dröm har alltid varit att få visa sina kvaliteter i Europa och det verkar inte möjligt med Newcastle inom en snar framtid.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply