Victor Valdes stannar i Barcelona

Den 31-årige landslagsmålvakten har varit i Barcelonas A-lag i 12 år och gjorde nyligen sin 500:e match. Men efter ett öppnande om att lämna katalanerna i sommar, har flyttrykten susat runt målvakten som nyligen förknippats med en övergång till stenrika Monaco.

Dock har han nu på dagens presskonferens bekräftat att han kommer att stanna kvar i barcelona över nästa säsong, tills kontraktet löper ut för målvakten.

”Jag anser att min cykel som Barcelona-spelare kommer att få sig ett slut när mitt nuvarande kontrakt löper ut 2014. Jag förstår att med en 18 månaders förvarning bör det finnas tillräckligt med tid för att hitta den bästa lösningen för klubben och för spelaren, så att Barca fortsätter att vinna,” säger Valdes på dagens presskonferens enligt Sky Sports.

”I januari sade jag att jag kunde se mig själv spela i andra ligor, att lära känna något annat och letar efter olika källor till motivation. Att vara målvakt i klubben är en stor tyngd att bära och jag har känt det sedan jag var mycket ung. Det är en position som bär med sig mycket ansvar, som sätter en hel del press på dig, och de krav jag sätter på mig själv för att se till att Barca vinner är en tung vikt att bära också.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply