Officiellt: Svensson förlänger med Elfsborg

bet365

IF Elfsborg kunde bekräfta på sin officiella hemsida att man förlängt med mittfältsveteranen Anders Svensson. Klubbens sportchef Stefan Andreasson är helt lyrisk över detta.

– Vi är jätteglada och stolta över att idag ha kommit överens med Anders, IF Elfsborg störste spelare någonsin, om ytterligare en period om 1+1 år. Anders har varit enormt viktig, både som spelare och person för oss under de senaste nio åren sedan han flyttade hem, sa han till hemsidan.

”Taco-Anders” blev nyligen den meste landslagsspelaren någonsin, då han slog Thomas Ravellis 143 landskamper. Han gör sin 290:e allsvenska match för Borås-laget.

– Elfsborg och jag har haft en rak och bra diskussion där vi har pratat om vad jag vill och vad klubben vill. Nu har vi hittat en lösning som passar båda parter och då känns det så klart bra. Elfsborg har ju betytt oerhört mycket för mig, det är liksom ”min klubb”, klubben i mitt hjärta som har fostrat mig både som spelare och till viss del även som människa, säger Svensson till hemsidan.

– Jag är otroligt stolt över att få vara en del av IF Elfsborg och fortsätter gärna vara det även den dagen jag har slutat som spelare, fortsätter han.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply