United-anfallare visade vägen mot Palace

Den tidiga matchen mellan Manchester United och Crystal Palace blev inte vad den partiske supportern hoppats på. Hemmalaget spelade en synnerligen sömnig fotboll från start och skapade inte speciellt många riktigt farliga målchanser. Det gjorde för den delen heller inte defensiva Palace.

Den första halvleken skulle dock inte sluta mållös. Efter att ha dragit på sig ett gult kort för filmning föll Young i Palaces straffområde igen, men fick den här gången med sig en straff och ett rött kort på bortalagets Dikgacoi. Skyttekungen Robin van Persie gjorde inga misstag och rullade tämligen enkelt in 1-0.

United kontrollerade matchen i den andra halvleken. Fellaini fick debutera, talangen Januzaj fick briljera och kultfiguren Wayne Rooney fick punktera matchen med en vacker frispark. Moyes kunde därmed kliva av med ett leende på läpparna, trots att United aldrig imponerade fullt ut i det offensiva spelet.

Manchester United segrade med 2-0.