Officiellt: Kevin De Bruyne förlänger med Manchester City

Officiellt: Kevin De Bruyne förlänger med Manchester City

City förlänger med De Bruyne

Efter en fin höstsäsong bakom sig står det nu klart att Kevin De Bruyne förlänger sitt kontrakt med Manchester City. Laget har denna säsong varit totalt överlägsna i Premier League och nu har belgaren belönats med en förlängning.

Kevin De Bruyne hade ingen lyckad sejour i Chelsea. Tillslut blev det en flytt till Wolfsburg och därefter till Manchester City. På Etihad Stadium har belgaren varit en av Premier Leagues bästa spelare. Det har pratats om att spelaren kan komma att lämna klubben men nu står det nämligen klart att 26-åringen förlänger med serieledaren.

– Jag är verkligen glad över att skriva på ett nytt kontrakt. Precis som jag sagt tidigare har min tanke alltid varit att stanna i Manchester City. Jag har känt mig som hemma sedan dag ett, säger Kevin De Bruyne.

Det nya kontraktet sträcker sig till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City vill värva Emre Can

Överlägsna denna säsong i Premier League

Manchester Citys säsong i Premier League har varit trolig. Man gick tidigare 21 raka matcher utan förlust och det var inte förrän i matchen mot Liverpool förra helgen som det tog stopp. Pep Guardiolas manskap ligger för närvarande hela tolv poäng före lokalrivalerna Manchester United i tabellen, ett försprång som man inte ser ut att kunna tappa.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply