bet365

Wenger bekräftar: ”Förhandlar om Aubameyang”

Wenger bekräftar: "Förhandlar om Aubameyang"

Arsenal i samtal om Aubameyang

Igår skeppade man iväg Alexis Sánchez till Manchester United. Nu bekräftar Arsene Wenger att man jobbar för att värva in Pierre-Emerick Aubameyang som ersättare.

Under måndagskvällen blev det tillslut klart. Alexis Sánchez lämnade Arsenal för spel i Manchester United samtidigt som Henrikh Mkhitaryan gick i motsatt riktigt. Arsenal jobbar nu på att få in en ersättare till chilenaren och redan på tisdagsförmiddagen bekräftar Arsene Wenger att man är i samtal med nästa nyförvärv.

I en intervju med brittiska Sky Sports säger den franske tränaren att man är kontakt med Pierre-Emerick Aubameyang och att man ser Gabon-anfallaren som en ersättare i anfallslinjen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

Kostar drygt 70 miljoner euro

Det kommer inte bli någon billig affär för Arsenal för att knyta till sig anfallaren. Tidigare har det pratats om summor på över 100 miljoner euro, men då spelarens kontrakt går ut sommaren 2019 samtidigt som ’Auba’ vill lämna har priset sänkts. Arsenal kan komma att betala mellan 60 och 70 miljoner euro för spelarens tjänster och en flytt skulle i så fall ske redan under januarifönstret.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365