bet365

Officiellt: Inter lånar in Osvaldo

Inter och Southampton har kommit överens om en bytesdeal mellan Inter-mittfältaren Saphir Taïder, 22, och Southampton-anfallaren Pablo Osvaldo, 28, där spelarna går i motsatt riktning. Taïder lånas ut till Southampton för resten av säsongen medan Osvaldo lånas ut till Inter över samma tidsperiod.

Osvaldo värvades till Southampton i augusti 2013 för ungefär 140 miljoner kronor, men 28-åringen hade inte någon lyckad vistelse i klubben. Det blev bara tre mål på 13 matcher och i januari blev han avstängd i två veckor av klubben efter att han varit inblandad i ett slagsmål på träning.

Argentinaren, som spelar i det italienska landslaget, blev istället utlånad till Juventus i slutet av januari men även i Serie A uteblev målen. Endast tre mål på 18 framträdanden ledde till att Juventus inte utnyttjade köpoptionen som fanns i kontraktet.

Nu återvänder Osvaldo till Italien, men den här gången till Inter som bestämt sig för att låna in anfallaren för den resterande delen av säsongen. Inter-mittfältaren Saphir Taïder blir samtidigt utlånad till Southampton fram till säsongsslutet. Klubbarna bekräftar affären på sina respektive hemsidor.

Osvaldo kommer presenteras av Inter under torsdagen med start 15:00.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply