Officiellt: DIF bryter med floppvärvningen

Inför säsongen 2012 ersatte Kasper Jensen ikonen Pa Dembo Touray och tog därmed över förstaposten i Djurgården. Men efter enbart fem spelade matcher så fick nyförvärvet från FC Midtjylland sätta sig åt sidan och se säsongen från bänken och läktaren i resten av säsongen.

Detta har givetvis inte varit en hållbar situation och såväl klubbel som spelaren har velat se en försäljning under en längre tid. Men ingen klubb har nappat. Därför kom beskedet idag om att kontraktet, som egentligen skulle gå ut 2014, inte som en chock.

”Det är med blandade känslor det sker. Det är tråkigt att det blev som det blev men samtidigt är jag väldigt glad att vi har kommit överens om ett avtal, det är bra för bägge parter. Ibland händer saker som man inte räknar med och när jag kom hit var jag inte i samma form som när jag spelade i FC Midtjylland och i Tyskland. Det gjorde att det var tufft i början men jag tyckte att jag jobbade mig tillbaks bra efter det. Sen kom tyvärr skadan i knäet precis i det läget och hade det blivit en bättre utgång av den processen kanske det hade sett annorlunda ut.”, säger målvakten Kasper till dif.se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365