Officiellt: Chievo värvar dubbelt

Chievo Verona presenterade under dagen två nya nyförvärv som redan anslutit till klubben. Målvakten Samir Ujkani, från Kosovo, samt den grekiske backen Nikolaos Spyropoulos har kontrakterats av den italienska klubben. 

Ujkani är tänkt att täcka upp för Sorrentino, som flyttat till Palermo. Under presentationen berättade Ujkani om sina mål i Chievo.
”Jag är väldigt glad över att ha kommit till klubben. Mitt mål? Att spela bra och göra det som är bäst för laget, oavsett vem som står i mål. Erjon Bogdani (spelare i Siena med förflutet i Chievo) är en god vän till mig och han berättade mycket om klubben och staden Verona. Jag insåg att Chievo innebär en stor personlig möjlighet för en professionell utveckling fotbollsmässigt. Och här är jag nu.”

Spyropoulos hoppas först och främst att anpassa sig till den nya staden och lagets sätt att spela fotboll.
”Jag ska försöka att acklimatisera mig så fort som möjligt för att hjälpa Chievo att nå sina mål. I grunden brukar jag hålla till i försvaret, men kan anpassa mig till andra positioner då jag är väldigt anfallsvillig. Slutligen vill jag tacka Chievo för att jag fick chansen och jag kommer att göra mitt bästa för att återgälda förtroendet.” 

Ujkani kommer närmast från Palermo, medan Spyropoulos ansluter från Panathinaikos.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply