Bytesaffär mellan Bianchi och Miccoli?

Torinos stjärnanfallare Rolando Bianchis kontrakt med klubben går ut i sommar, och ännu har de båda parterna inte lyckats komma överens om en förlängning. Samma sak gäller Palermos rutinerade striker Fabrizio Miccoli, vars kontraktstid i klubben går mot sitt slut även det.

Nu ryktas det om att klubbarna kan nå en lösning via en bytesaffär, det vill säga att Miccoli ansluter till Torino och vice versa. Men mycket tycks ligga i händerna på den forne Manchester City-anfallaren Bianchi om affären ska kunna nås eller inte, då ytterligare en klubb är ute efter honom.

”Jag kan bekräfta att det har varit erbjudanden från Hoffenheim och Palermo”, avslöjar spelarens agent till Sky Sport Italia. ”Det finns en möjlighet att han lämnar Torino, då det är deras sista chans att få ut några pengar ur hans flytt.”

”Jag vet redan om erbjudandet från Hoffenheim, medan Palermo har lagt in en stöt som jag inte vet de exakta detaljerna på”, fortsätter han. ”Rolando älskar och identifierar sig själv med Torino. Om våra önskningar inte sammanfaller med de från klubben, då kommer vi hitta en lösning. Om han kan gå utomlands? Vi har inga gränser.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365