Officiellt: Antonio Conte förlänger med Chelsea

bet365
Officiellt: Antonio Conte förlänger med Chelsea
bet365

Nytt kontrakt för Antonio Conte med Chelsea

Italienaren som tog Stamford Bridge-klubben till ligavinst den gångna säsongen förlänger sitt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben med två säsonger.

Antonio Conte och Chelsea har kommit överens om en fortsättning tillsammans under de kommande två åren, det står klart efter att klubben bekräftat det hela på sin hemsida. Conte tog över klubben 2016 och har sedan dess bland annat vunnit Premier League där man hade 13 raka vinster mellan den 24 september och 4 januari.

Ryktena om att Conte ville lämna sitt nuvarande jobb blev allt fler då man bland annat misslyckades med att värva Romelu LukakuChelsea har dock lyckats med flertalet andra spelköp samtidigt som man kommer värva en anfallaren innan Premier League drar igång i mitten av augusti månad.

SE ÄVEN: Chelsea spelarlöner och kontrakt 2017

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med Chelsa. Vi jobbade väldigt hårt för vår framgång under det första året i klubben och jag är väldigt stolt över att förlänga kontraktet. Nu krävs det att vi jobbar ännu hårdare för att behålla vår plats i toppen, säger Conte till klubbens officiella hemsida.

Contes nya kontrakt sägs ge honom drygt 19 miljoner pund per säsong för att träna Chelsea.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply