Danilo nära lämna för spel i Manchester City

Danilo nära lämna för spel i Manchester City

Guardiola övertygar Danilo – nära City-flytt

Enligt spansk press ska Pep Guardiola ha övertygad Danilo att skriva på för Manchester City i sommar. Detta efter att spelaren tidigare bestämt sig för Chelsea.

Danilo är endast detaljer från att lämna Real Madrid och skriva på för Manchester City, detta om man tror vad huvudstadsbaserade MARCA rapporterar under onsdagen. Enligt tidningen ska Pep Guardiola ha övertygat brassen att nobba Chelsea och istället spela sin fotboll på Etihad Stadium nästa säsong.

Danilo som den gångna säsongen inte alls fick ut sin fulla potential i klubben finns inte med i Zinedine Zidanes planer och brassen ska nu vara överens med City om ett kontrakt. Det enda som kvarstår är att City kommer överens med spelarens nuvarande klubb om en övergång och prislappen sägs kommer att hamna på mellan 30 och 35 miljoner euro.

Trots att Manchester City gjort klart med Kyle Walker sägs värvningen av Danilo inte vara några problem.

Nobbade flytt till Chelsea

För några dagar sen såg Danilo ut att hamna i Chelsea. Real Madrid-försvararen ska ha varit överens med den engelska huvudstadsklubben om ett kontrakt och det enda som fattades var att Chelsea skulle komma överens med Real Madrid om en summa. Nu har Danilo istället valt att styra skutan mot Etihad Stadium där Guardiola räknar med honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply