Oavgjort i kampen om Champions League

Chelsea tog ledningen redan efter 11:a minuter efter en hörna från Mata som Cahill skarvar mot bortre stolpen där Oscar hade slitit sig loss från sin markering och 1-0 var ett faktum för hemmalaget.

Matchen öppnar upp sig en aning. Tottenhams Holtby kom till ett bra skottläge utanför straffområdet som smet precis utanför stolpen. Och Chelsea spelade fram Mata som sköt över med sin högerfot från straffpunkten.

Efter Chelseas andra hörna i matchminut 27, kontrade Tottenham, men framförallt Adebayor. Från egen planhalva tog han bollen och marscherade mot mål och utanför straffområdet curlar han in den, elegant i bortre. Såg ut att Cech var lite på mellanhand.

Chelsea tog återigen lednigen, denna gång genom Ramiers, framspelad av Torres. I en första halvlek som mestadels handlat om långskott.

Hemmalaget inleder andra halvlek bäst och skapade de främsta chanserna. Efter 60:e la sig Chelsea mer på försvar och bjöd in Tottenham. Som skapade hörnor och frisparkar. Men ett kontringstarkt Chelsea, skapade även sina chanser.

Med tio minuter kvar, fick inhopparen Sigurdsson en klackpass från en Adebayor, som islänningen säkert placerar in vid bortre bakom Cech. 2-2. Efter målet gick bägge lagen för segermålet och matchen öppnades upp, lagen bytte kontringar med varandra.

Bale fick sista jätteläget efter en frispark ifrån perfekt för hans vänsterfot. Men bollen gick rakt på Cech och matchen slutade 2-2, två förlorare i kampen om Champions League-platsen.