Balotelli tvåmålsskytt när Milan slaktade Pescara

Pescara som i helgen blev klara för nedflyttning till Serie B hade idag bara stoltheten att spela för, medan Milan ville säkra tredjeplatsen.

Balotelli hade en näst intill perfekt start då han i början av matchen var nära att näta med ett skott som träffade ribban. Men det dröjde inte länge för spelaren att göra mål, i 10:e minuten blev Antonio Nocerino fälld och Balotelli klev iskallt fram till straffpunkten och satte 0-1 i det nedre hörnet. Detta blev Super Marios 10:e mål på 11 matcher i Milan. I 20:e minuten gjorde Muntari 0-2 när spelaren fick en skruvad frispark till sig.

I andra halvlek fortsatte Milan att slakta hemmalaget. Denna gång var det Mathieu Flaminis tur, en assist från Robinho och spelaren kunde sätta bollen i mål från sex meters avstånd. Milans målshow slutade inte där, i minut 57 gjorde Balotelli sitt andra mål för dagen.

Både Giampaolo Pazzini och El Shaarawy byttes in i andra halvlek, det blev dock aldrig något femte mål för bortalaget.

Just nu ligger Milanoklubben på en trejde plats, sju poäng före Fiorentina som spelar mot Siena ikväll.