Ny förlust för Lagerbäck

Lars Lagerbäck kom med ett starkt lag för att ta emot Ryssland. Gylfi Sigurdsson, Emil Halfredsson och Kolbeinn Sigtorsson var några av stjärnorna inför matchen. Ryssland kom med ett något yngre, mer orutinerat lag, spetsad med stjärnor som Kerzhakov, Dzagoev och Denisov. Seger skulle även ryssarna få med sig efter en stabil insats.

I den 43e minuten snurrade Bystrov upp islänningarna på högerkanten innan han lade in bollen retfullt enkelt snett bakåt till Roman Shirokov som bara kunde rulla in bollen. Svagt försvarsspel av Island som bara gick hem och verkade förlita sig på att den assisterande skulle vinka av för offside på Bystrov.

Tjugo minuter in i andra avgjorde Ryssland. Shirokov klackade bollen snyggt till unge, debuterande Shatov som dundrade upp bollen stenhårt i nättaket. Ridå för Island efter ett mycket snyggt anfall men återigen svagt försvarsspel från bland annat Ragnar Sigurdsson. Lars Lagerbäck har därmed en tuff uppgift att få koll på spelet inför nästkommande kvalomgång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply