Norwich snodde poäng på White Hart Lane

Tottenham hade en hektisk afton igår, när man avslutade en transfersommar där spelare som Hugo Lloris, Clint Dempsey och Mousa Dembele skrivit på för klubben. Den sistnämnda var väl delaktig för hemmalaget på White Hart Lane, när Norwich City var på besök. Även om nu Dembele började på bänken för sitt Spurs.

Det var ett mycket svagt Tottenham i den första halvleken, där det istället var gästerna som hade de vassaste chanserna. Målvakten Brad Friedel, som fått konkurrans från Hugo Lloris om målvaktspositionen, fick slita hårt för att hålla sitt lag kvar i matchen. Russell Martin var nära att ge sitt Norwich ledningen, men hans stenhårda nick rammade överliggaren och resulterade inte i något mål. Brad Friedel fick sen göra en högklassig räddning när Norwichs nyförvärv från Leeds, Robert Snodgrass avlossade kanonen.

I den andra halvleken kom Tottenham in bättre i matchen, och man böt in nyförvärvet Mousa Dembele. Det bytet gav resultat, för efter 68 minuters spel fick mittfältaren bollen strax utanför straffområdet. Han vände bort Norwich-spelarna snyggt och träck in bollen perfekt i det bortre hörnet. Men det blev ingen fest för Tottenhams nyförvärv, för Leeds-nyförvärvet Robert Snodgrass hittade slutligen målet för gästande Norwich. En perfekt crossboll från Martin tog sig fram till Robert Snodgrass som placerade in bollen, förbi en chanslös Brad Friedel, och in i nätmaskorna.

Tottenham lyckades inte lyfta sig, och när den nyligen inbytte Tom Huddlestone klantigt drog på sig ett rött kort, var det inte mycket man kunde göra. Istället var det Norwich som var närmast att få till något i slutet, men det blev 1-1 på White Hart Lane.